Säger Emma Och Ler.men Det Är Det Vi Har Råd Med Just Nu.

Vi sågs inte mer den sommaren. Jag hade med mig min häst Lucifer som stog tryggt i stallet nu. Crillles ögon var fixerade vid min bakdel som avtäcknade sig mot det tunna handukstyget. Jag bet mej i läppen för att inte be honom sluta. Jag ligger i en gammal soffa med en tunn filt över ryggen. Snabbt öppnade han sina byxor och drog ned dom till knäna. Vars bor du igentligen?
“Jag heter Crille” Sa killen plötsligt.Till min förvåning var det en porrtidning!
“Åh, fan va tur att du vaknat!

Födelsedagspresenten

Det var så skönt att känna hans händer smeka mig, och jag pressade underlivet bakåt mot hans hårda kuk som kändes genom hans byxor. Hennes bröst höjdes i ett häftigt andetag, och jag såg att hennes bröstvårtor hade styvnat under den.Snabbt flyttade jag mitt huvud från hennes bröst till mellan hennes ben och började slicka henne på insidan av låren. Hennes andning var något kortare och mer häftig än innan, och det verkade som om hon var upphetsad av situationen. Hans kuk var stor och hård och lät den glida fram och tillbaka i min springa. Det kändes konstigt, så jag lade mina händer på hennes axlar och kände hennes lena hud under mina fingrar. Jag hade aldrig varit med en tjej tidigare eller ens tänkt på det, men när hon frågade nu kändes det inte som en omöjlighet.

Hon satte sig i fåtöljen och jag ställde mig på knä framför henne. svarade jag snabbt och såg osäkert på henne. Hennes vagina kramade om mitt finger och jag förde det snabbare och snabbare in och ut i hennes våta hål.Jonas började filma, och jag lutade mig närmare henne.

Han trycker hårt med tunga mot hålet som öppnar sig och tar emot. Nu ska vi fika.

Nu först slutar Roger att äta.
– Har du lösenordet, frågar Mona.Agneta avbryter kyssen och säger:
– Nej, nu måste jag duscha.

Solsken

Lustigt en sån fin sjö och inte en människa i närheten tänkte Anders när han slog sig ner på klipphällen som sluttade svagt ner mot vattenbrynet. Under tiden passar Yvonne på att smita obemärkt i väg. Yvonne gnuggade sitt sköte intensivt i sitt gömsle, att det kunde vara så läckert att se en karl runka. Anders dåsade i solgasset, till slut hade han somnat.Han var helt uppfylld av dom sköna ilningarna, att han låg naken utomhus förhöjde bara känslan ytterligare. det var inget han brukade göra, att sola naken. Det var annat än den feta karl som häckade hemma i hängmattan tänkte Yvonne, Det pirrade i hennes kropp av synen knappt tio meter bort från buskaget där hon satt gömd. Anders hade startat tidigt på morgonen och värmen tröttade, han beslöt att ta en liten paus i åkandet han var ändå ute i god tid så varför inte njuta lite.Ett par kilometer in på grusvägen öppnade sig den mörka granskogen, en liten sjö som glittrade förföriskt när solstrålarna mötte dom små krusningarna på vattenytan.
Vad han inte såg var kvinnan som satt på huk i buskarna och betraktade denna främmande nakna man.

De flesta var av typen ”Får jag slicka dig”, ”Vill du suga min halvmeters kuk” osv. Jag brer på smör och tar en ostbit. Palle hade många gånger i vårat förhållande frågat mig om jag någon gång skulle vilja prova, och jag hade alltid bestämt sagt nej.
Jo, det var underbart. Brukar snarare sluta med det. Jag känner hennes hand smeka sig ner mellan mina ben, och det enda som skiljer min våta fitta från hennes hand är mina trosor och klänningen. Vore trist att första gången jag har tjejsex inte ens smakat tjejens fitta.. Så måste det nog vara hinner jag tänka många gånger. Emma tar sina kläder och smyger in i Leo’s rum. Han är ju faktiskt världens snällaste kille, och så har jag gjort det här mot honom. Säger Emma och ler.Men det är det vi har råd med just nu.
Förlåt… börjar jag.

Marie

Marie fick hans pung i huvudet varje gång han tryckte in den stenhårda kuken i min fitta. Ibland när retade jag jag Anders för att han tittade på andra kvinnor så brusade han upp och sa att hans vilda dagar var över och att han var seriös i vårt förhållande.

“Gud vad jag har saknat dig, Anna…Jag har saknat dig så otroligt mycket” viskade hon till mig när vi kysstes.Hon log med ett smile och rörde min axel och sa att det ville hon verkligen, så ofta det var möjligt.” Marie viskade med putande läppar. ”

“Jag vet älskling…men något pågå i ditt sinne, annars hade du aldrig tagit upp ämnet.När jag kom tillbaka så red hon hans mandom för fullt. Försiktigt la jag händerna runt hennes huvud och pressade sakta ner det mot min slida.

Anders, Marie och jag tog oss till vårt sovrum, de la sig ner på sängen tillsammans och jag smög in en gammal handduk under hennes rumpa, just den handuken brukade jag och Anders använde när vi hade sex under min mens för att samla upp min kåtsaft uppblandad med min mens. ” viskade hon till mig.Jag öppnade vår byrålåda i sängskåpet och gav honom en kondom.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s