en Bild I Svartvitt


Hon visste precis vad jag ville ha, och vad man ska göra. Sakta hon nådde ner mellan hennes ben med båda händerna och tryckte hennes fingertoppar över hennes glittrande blygdläppar. Hon sprida dem brett för mig, avslöjar hennes vackra rosa, våta fitta – hela tiden fokuserade fast på min erigerade, glittrande penis. Att öppna sig kraftigt, gled hon över min kuk. Och sedan, snabbt, grovt satte sig på den, skjuta den upp till sig själv i ett, snabb rörelse.

Kapitel XXII

Den slick väta i hennes fitta och det glittrande olja på min kuk lät det glida in i henne utan att tveka, rakt upp och in, varm och välkomnande. Hon flämtade på den snabba penetrationen, och sedan stönade, och jag sög på mina andetag som jag kände min kuk glida hem.

Omedelbart jag kunde känna Karls egen kuk, skild från mina bara av det tunna, mjuka membran av hennes vaginala väggen. Jag kunde till och med känna den tjocka, stela chef för hans penis som min egen cockhead sjönk djupt in i henne. Jag tittade upp på hennes ansikte, ivrig att se hennes reaktion. Jag hade fantiserat om det här i evigheter – en möjlighet till njutning min fru med två kukar på en gång. Men aldrig i min vildaste fantasi hade jag trott att det faktiskt skulle hända.

Jag blev inte besviken. Brigitte huvud kastades tillbaka, slutna ögon, hennes mun öppen. Hon stönade mjukt, enträget, ropen som dyker upp från djupt inom henne. Hon gav röst åt sin glädje med en raspig, guttural gråta när hon red de hårda kukar i hennes röv och hennes fitta.

Stadigt jag gled min kuk i henne, och sedan backa ut, timing mina rör sig med Charles “, som han sakta men bestämt strök in och ut ur hennes snäva rektum. Jag gled in i hennes våta fitta när han gled upp hennes röv, känna hans tjocka, långa kuk varje gång han tryckte in, åsen av hans cockhead … Bara känslan av att min cockhead trycker mot hans nästan fick mig att komma.

Hennes stönanden blev högre och högre, eftersom hon kände de två tuppar tränger henne djupt, obevekligt. “Yessss”, viskade hon, och sedan, mer högljutt, “Ohhhh …. Ja!” Jag förundrades över min frus förmåga och vilja att ta två män på en gång. Hon lyste positivt med spänning och skönhet. Aldrig hade jag sett henne så positivt stiga. Mitt hjärta nästan sprack med en kombination av lust och stolthet.

På något sätt, vi tre lyckats flytta ihop i en grad av synkron rytm. Karl gled upp i henne bara en bråkdel av en sekund innan jag gjorde det, och Brigitte något sätt lyckats tajma sina egna rörelser med oss ​​perfekt. Hon tryckte hårt och djupt mot oss båda i precis rätt ögonblick, först mot Charles och sedan mot mig, i en nästan medfödd, fundamental tempo, uttrycker utan ord till oss båda samtidigt att det var vår kuk som hon var ovanligt fokuserad. Det var en bravur prestanda, på en gång personliga men ändå kollektiv, och själviska men ändå generös. Jag kunde inte låta bli att förundras igen, djupt och djupt, på sexualitet min fru visade, och som jag hade varit så omedveten.

Genom denna punkt, men hon var fullständigt, och självklart, med fokus på sin egen förestående orgasm. Chef kastas tillbaka, slutna ögon, stönar tyst, sedan mer högljutt, hon red två hårda kukar i hennes hungrigt och skamlöst. Hennes stön växte i intensitet och frekvens som hon vågor av värme och glädje naturligtvis rullade snabbare och snabbare genom hennes rygg, hennes mage, hennes fulla bröst …

“NNNNNNN ….. ooooohhhhhh,” ropade hon, och sedan börja viska, “Ja, ja … Snälla …! Snälla, ja.,” Stönade hon. Och sedan: “O Gud, knulla mig!” hon till slut skrek som, med beslutsamhet och allt snabbare tempo, tvingade hon de heta kukar in och ut ur hennes röv och fitta.

“Yesssssssssss!” Hon skrek som hennes orgasm i höjden genom henne. Hela hennes kropp stelnade och hon tog tag i mina axlar hårt i hennes händer. Våg efter våg av njutning måste ha rivit genom henne, eftersom hon skakade med spasmer, först långsamt, sedan snabbare, sedan positivt häftigt.

Hennes egen njutning triggad vår. Mina bollar värk, oförmögen att hålla ut en sekund längre, jag släpper. Vad verkade positivt flod av sperma skott från min ryck kuk, djupt in Brigitte sköte. På nästan exakt samma ögonblick, kunde jag känna Charles släppa taget, hans egen tjocka kuk ryck mot mig, djupt inne i min fru. Han stönade bara tyst, men jag visste från intensiteten i hans apteringen kuk pressas så hårt mot mig, att han besprutning absoluta torrents tjocka sperma i min frus trånga, varma tarmar.

Vi ryste och skakade unisont, oss alla, och sedan kollapsade, fysiskt – och känslomässigt – bringade. Ingen sa ett ord; inga ord var tillräckliga. Jag kände mina ögon nära med trötthet och tillfredsställelse som jag lindade mina armar runt min underbara fru -. Och kring sin nya, svart stud

Alla tre av oss slumrade en tid, låst i en härva av armar och ben, utmattade och mätta. Det var inte förrän de första solstrålarna smög sig över vår stora säng, sedan över mitt ansikte, att jag vaknade och vände sig för att titta på min fru -. Bokstavligen och bildligt i ett nytt ljus

Långsamt, som jag studerade henne ligga där, sömnig ögon och bara kommer till, insåg jag att Charles var redan upp och klädd. Brigitte snabbt insåg det också, och vi båda vände sig för att titta på honom när han glider hans kavaj på, gick mot dörren. Vi båda såg frågande på honom, men han bara log tillbaka på oss och sade ingenting när han avslutade knäpper upp hans Burberry trenchcoat.

Och sedan, precis innan han stängde dörren, vände han sig till oss två, studerar oss när vi låg där och tittade upp på honom. Han fast Brigitte, då jag, med ett litet leende och en stadig blick.

“Som jag sa, visar Brigitte enormt löfte,” började han, den glimten i ögat plötsligt glödande ljusare. “Enorma”.

“I själva verket”, fortsatte han, och mitt hjärta hoppade över ett slag.

“I själva verket,” han informerade oss, “hennes träning börjar nästa vecka.”

Med det vände han sig snabbt och vänster, stänger dörren sakta bakom sig – men inte, jag är säker på, innan han hörde oss båda flämtning unisont
.

Kapitel XXIII

Som ni kan föreställa er, det var inte samma sak efter den natten.

Hennes utbildning börjar nästa vecka. Hennes utbildning börjar nästa vecka … Orden gick igenom mitt huvud gång på gång under de närmaste dagarna. Ibland undrade jag om andra människor kunde höra dem också, så högljutt gjorde de genljuder i mina tankar.

Vad i hela friden gjorde Charles har i åtanke? Jag erkänner att hans en, enkel, liten uttalande gjorde mer för att ge mig mer förvirring och spänning än vad jag någonsin kunde minnas.

Jag är säker på att orden sprang genom Brigitte sinne mer än en gång, liksom. Heck, är min gissning att hon tänkte på lite annat. Att säga att hon verkade en smula förstrött efter den helgen i Boston skulle ha varit en underdrift.

Som jag kanske har förväntat, hon var mer än överdrivet blyg efter vår mest utmärkta lilla äventyr. Jag kan inte ärligt säga om det var av respekt för mig, eller äkta förlägenhet om hennes hållning, eller förvirring på de känslor och förnimmelser som framkommit vid att ha delat med en annan man. Min misstanke var att det var en kombination av alla tre, med kanske en mycket stor dos av gammaldags katolska skuldkänslor – för att inte tala erotisk nyfikenhet -. Kastas i för bra åtgärd

Flera gånger har jag försökt att extrahera en del kommentarer från henne om det – att dra en pärla på hur hon verkligen tyckte om upplevelsen. Men hon förblev ännu mer upplyst än normalt – vilket ger lite, om något, bort. Min retas frågor uppmanas rodnar, men andra inte verbal respons än den udda monosyllable. Jag skulle ha gett tusen dollar för att läsa hennes tankar.

Däremot upplevelsen hade en betydande effekt på vår älskog. Jag erkänner att minnet av natten hade makt att väcka mig nästan omedelbart, och varje omfamning eller smekning av Brigitte, när jag kände på det sättet, verkade göra samma sak till henne. Jag gjorde, jag erkänner, har den goda nåden att inte fråga henne vad hon tänkte på när hennes passion blossat upp, dock.

Naturligtvis, hur skulle en upplevelse som att helt enkelt gå ignoreras? Icke erkända mellan två av oss, åtminstone på kort sikt, men inte i slutändan ignoreras. Det fanns ingen förneka eller glömma Charles ‘avsked kommentar till oss – inte något snart, åtminstone.

Och så, i själva verket, väntade vi.

Ingen av oss nämnde till varandra att vi var i själva verket väntar, bortsett från min tillfälliga retas kommentar till Brigitte: “När tror du att Charles kommer att kalla” Men det var så mycket att göra henne rodna som helst, och jag har aldrig eftersträvas det utöver detta en anmärkning. I sanning, var jag så nervös att han skulle ringa när jag var över att han kanske inte.

Och så väntan fortsätter. Fyra dagar, fem dagar, sex dagar, sju … Spänningen ökade subtilt men säkert, och även om ingen av oss erkände det till varandra, var förväntan växer outhärdlig. I slutet av en hel vecka, jag börjar undra om jag hade föreställt mig det hela. Det fanns inga tecken på Karls intresse, någon som helst kommunikation. Kanske hade han bara varit retas två av oss med den sista, avsked anmärkning. Kanske var det bara ett sätt att ha sista ordet.

Därefter följande kväll om 8:30, som vi avslutar middag, ringde telefonen.

Brigitte, som sitter närmast, sträckte sig efter den och svarade. “Hallå?”

Jag visste på en bråkdels sekund att det var Charles. Mitt hjärta hoppade över ett slag, och jag började att titta på hennes reaktion uppmärksamt.

“Vi är bra, ja,” stammade hon ut, och pausade, hennes kinder färga ljust rosa. Hon vände sig bort så jag kunde bara se henne tillbaka, men jag kan fortfarande höra hennes ord, och tonen i hennes reaktioner.

“Nej, fine. Avslutar middag.” En paus. “Nej, um, ja, menar jag. Vi hade en bra tid.” En ännu djupare rouge från Brigitte med denna kommentar – en som vände baksidan av hennes hals klarröd. “Nej, vi har inte riktigt pratat om det.” En annan, längre paus. Självklart blev Brigitte få någon sorts undervisning.

“I kväll,” fortsatte hon. Det var inte en fråga. “Um, ja.”

Jag kunde bara höra Charles ‘dova toner från hörluren, och sedan Brigitte svarade: “Ja.” En annan paus. “Du har riktningar redan?” Hon gjorde en paus igen. “Ja.” Och sedan Brigitte sänkte huvudet en aning och försökte vända ännu längre bort, färga ännu ljusare.

“Ja, sir”, viskade hon.

Och sedan, som svar på hans korta svar, svarade på nytt, mjukt, men mer bestämt: “Ja, sir.”

Kapitel XXIV

Brigitte lade på luren, fortfarande rodnande ursinnigt – praktiskt taget skakar – och vände sig om och satte sig ner. Hon undvek flitigt min blick.

“Jag antar att det var Charles,” sa jag, flinade ondskefullt. Brigitte nickade, fortfarande vägrar att titta på mig. Jag steg ur min stol och gick och ställde sig bakom hennes stol. Sakta och kärleks jag lutade mig ner och nuzzled hennes hals, lägger armarna om hennes midja. Sakta jag gled mina händer upp över brösten. Hennes bröstvårtor var styva och upprättstående, peta ut kraftigt genom hennes vita turtleneck, ohämmad av mjuk bomull, eller ens av nylon av hennes behå.

Jag knappt behövde erkänna att jag visste hur upphetsad hon var – för att lägga till sin förlägenhet – men djävulen var i mig. Utan ansträngning, tog jag båda hennes resa bröstvårtor mellan mina tummar och pekfingrar och försiktigt drog på dem. “Och vad vill han?” Jag frågade henne tyst, viskar i hennes öra -. Fortsätta att dra och rulla anbudet köttet mellan mina fingrar

Jag retade henne: “Har han vill knulla dig igen?” Hon sög på hennes andetag.

“Har du suger hans långa, hårda, kuk?” Brigitte skakade på huvudet sakta, stönar något under ovarsam hantering av hennes bröst – eller kanske det var över utsikten att vad Karl hade just sagt till henne, eller vad jag antyder
.

“Han kommer över på en timme,” började hon, stammande. “Han sa till mig … Han sa till mig …”

“Ja?” Jag frågade, ivriga med förväntan.

Brigitte viskade knappt ord. “Han sa till mig att förbereda min första lektion.”

Min kuk härdade omedelbart, och mitt hjärta att slå snabbare. “Hade han, um, berätta vad det inblandade?” Frågade jag.

“Han …” Brigitte började, sedan slutade, uppenbarligen motvilligt och generad. “Inte riktigt”, började hon igen, men något i hennes tvekan gav bort henne. Jag var plötsligt säker på att Charles hade varit mer specifik än hon lät på.

“En timme, va?” Svarade jag. Jag var inte säker på att jag kunde vänta så länge för att se vad som skulle hända. “Tur att barnen är i sängen,” sa jag, så mycket för mig som för henne. “Varför inte köra på övervåningen och dusch, eller vad som helst”, tillade jag. “Jag ska rensa upp disken.” Brigitte log tacksamt, fortfarande rodnande, och rubriken på övervåningen.

Nästa timme gick plågsamt långsamt. Jag tittade på pappret, men orden vägrade att sjunka in jag knäppt på TV, men kunde inte koncentrera sig på bilderna. Jag hörde duschen springa, sedan hårtork whirr, och sedan ljudet av hennes rassel runt med smink. Fortfarande hon vägrade att komma ner. Jag ville inte driva det.

Plötsligt hörde jag en bil på uppfarten och sedan, bara några sekunder senare ringde det på dörren. Mitt hjärta hoppade.

Jag öppnade dörren. Charles stod där, snygg som alltid, klädd oklanderligt i en svart polotröja och grå ull byxor. En lätt flin ökat hans ansikte.

“Får jag komma in?” frågade han.

“För all del”, svarade jag, återvänder hans leende. Nervös, lite, men återvänder hans leende med tillförsikt, ändå.

“Du har inget emot min kommer över vid den här tiden?” frågade han nådigt.

“Skojar du?” Svarade jag. “Jag är glad att det är så sent. Pojkarna är i sängen redan.”

“Det är bra. Jag skulle hatar att störa,” svarade han, att kliva i.

Jag kunde inte se mycket behov av småprat – Jag kunde inte tänka mig mycket, ärligt talat – men jag frågade om han skulle ha en drink. Bourbon på klipporna, svarade han, och vi gick tillbaka till köket. Jag hällde honom en ganska hård man, och räckte den till honom långsamt. Jag hällde mig en ännu styvare ett. “Brigitte väntar på övervåningen,” sa jag bara.

En kort blick av oro korsade hans ansikte. “Du …” började han. För en kort sekund, såg jag Charles med förlust, och log inåt. Men snabbt återfick han sitt lugn. Han tittade upp på mig.

“Du är okej med det, eller hur, Bruce? Med vad kan jag be henne att göra?”

Jag var på väg att svara snabbt, men jag insåg att mina ord var förmodligen inte kommer att komma ut som cool och samlas upp som jag skulle ha velat. Att ta en sekund för att snabbt återfå fattningen mig själv, såg jag honom rakt i ögonen.

“Charles,” Jag började sakta, “Jag tror att du är en gentleman. Det är av största vikt.” Han nickade långsamt, eftertänksamt, när han hörde mig.

“Och jag tror, ​​på grund av detta faktum, att oavsett vad du har min fru inte kommer i slutändan att vara både säker och fokuserad på hennes njutning.” Jag såg honom rakt i ögonen. “Har jag rätt om det?”

“Utan tvekan”, svarade han. “Du har mitt ord.” Han stannade för ett ögonblick, och jag kände att han hade något annat, av stor betydelse, att säga. Jag väntade förväntansfullt, mitt hjärta att slå snabbare.

“Du har en uppfattning om vad som kan vara i butiken, tror jag,” började han sakta, sedan stannade för att ta en klunk av sin drink. “Jag tror inte att du är precis en nybörjare, jag menar.” Han log. Jag började nicka. Jag bestämde mig för att ta det som en komplimang.

Han fortsatte: “Som jag sa till dig förra veckan, visar Brigitte mycket lovande – enorm erotisk potential En viss, naturlig … åh, strunt Men, om det förs ut i henne, kommer det att leda till intensiv njutning men… hon är ytterst blyg och försiktig av naturen. Ingen tvekan en katolsk uppfostran, ja? ” Han log åt sitt eget skämt.

“Jag planerar att ta henne till många nya områden som jag tvivlar på att hon någonsin tänkt på, eller fantiserat om, än mindre övervägt att försöka,” fortsatte han.

Sedan stannade han igen en kort stund, väljer hans nästa ord noga. “Intim, extremt personliga handlingar. Vissa kanske kallar dem tabu.”

Mina läppar var torra. Jag tog en lång klunk av min drink, säger ingenting – men han hade min fulla uppmärksamhet
.

“Därför att jag känner henne en stor nyfikenhet och vilja – en känsla av äventyr, men väl att hon kan normalt hålla den dold.” Jag nickade när han sade detta. Han gjorde en paus igen, uppenbarligen notera min överenskommelse.

“Men jag behöver din hjälp.”

Jag svalde hårt.

“Är du villig att delta i denna utbildning också?” Han frågade mig tillspetsat. “Kommer du som frågade, eller som sagt?”

Han väntade på mitt svar.

Jag kunde inte förmå mig att svara. Jag bara tittade på honom. Så fortsatte han.

“Tänk på att mitt fokus är Brigitte s glädje – och att din medverkan är avgörande för det hon behöver ditt engagemang -.. Ditt godkännande, om hon någonsin ska vara bekväm med de saker jag kommer att ha henne göra Du förstår att , jag är säker. ” Jag nickade. Han gick vidare. “Och glöm inte något helt avgörande för detta.”

Han hade min fulla uppmärksamhet.

“Du vet att kvinnor-och särskilt fruar -… Vill bli respekterad, först och främst Sen vill de bli älskade Sex kommer trea på listan”

Han skrattade. “Till skillnad från män.”

“Så innan hon är bekväm med något av detta, måste hon vara helt säker på både respekt och kärlek. Först då kommer detta arbete. Du vet det, eller hur?”

Jag nickade igen. “Det säger sig självt”, sa jag bara.

Charles pausade igen, sedan fortsatte. “Det finns en annan faktor till ditt deltagande, naturligtvis,” fortsatte han – nu med glimten i ögat. “Sexuell njutning är otillfredsställande om det är singular – du vet att det måste delas Vi vill ha saker gjorda för oss, men vi vill göra dem till andra Vi vill vara med, men vi vill titta på också….” Här log han brett. “Viktigast,” fortsatte han, “vi är alla består av en varierande blandning av dominanta och undergivna drag.”

Han gick och tittade skarpt på mig, och fortsatte med ännu större tillförsikt. “I vissa regler dominans drag 90 procent av tiden, och i andra fall är det tvärtom Men nyckeln faktum är att båda är närvarande i oss alla,. Det bara beror på tillfället, och den omständigheten, att avgöra som kommer att styra. “

Han gjorde en paus och tittade på mig uppmärksamt. “Ser du vad jag komma?”

Jag gjorde det, men jag ville höra honom säga det. Han visste det, så han gjorde det lätt för mig.

“Så kommer Brigitte inte bara bli mer bekväm i sin egen utbildning, om hon känner att du är inblandad, och stödjande, men jag kan garantera att hon också tar en enorm glädje i att veta att du också är, um, skall vi säger, utbildas också? “

Han gjorde en paus för effekt. “Har jag gjort mig klar?”

Jag svalde hårt igen. “Jag tror att jag förstår vad du får på”, mumlade jag, snabbt tömmer det sista av min drink.

“Bra,” svarade han. “Låt oss gå upp och börja.”

Kapitel XXV

Brigitte väntade på Charles. Hon satte sig på kanten av den stora sängen, benen i kors, nervöst att spela med händerna – och ser förtjusande. Självklart, Karl hade faktiskt gett hennes särskilda instruktioner, eftersom hon aldrig skulle ha klätt på ett sådant sätt av hennes egen vilja. Hon hade lagt på make-up – mer än jag normalt skulle minnas henne bära – och hennes mörka ögon, sminkad kinder och djupt rött läppstift tog fram en kvav, sexig look som jag inte kunde minnas att någonsin ha sett förut.

Hon hade mycket lite i form av kläder. Det var tydligt att hon hade fått order att klä sig för Charles ‘nöje, och i kombination med den tunga smink, effekten var fantastisk.

En svart spets behå. En av hennes vardagliga sådana, men slående ändå sett det här sättet. Svart, spets, hög-cut bikini trosor. Även dessa hade jag sett henne slitage vid ett flertal tillfällen, men med tanke på sammanhanget, även de såg nya och annorlunda – och betydligt sexigare än jag hade återkallas.

Mest ovanligt att Brigitte var dock det faktum att hon bar klackar – nya, svarta som hon nyligen köpt för ett bröllop, och minst tre inches hög. Utan klackar, min fru hade bara varit klädd i hennes underkläder; bär dem, hon var plötsligt på skärmen.

Karl gick fram till henne, tog hennes händer, och lutade sig ner för att ge henne en lång kyss. När han gjorde det, sprang han försiktigt sina händer upp armarna och över till hennes fulla bröst, koppning dem i sina händer. Brigitte gjorde ingen ansats att motstå. I själva verket såg det från där jag stod att hon tryckte sig hårdare och närmare honom, både mot sina läppar, och mot de händer som smekte hennes bröst. Om jag hade haft några tvivel om min fru vilja att följa Charles ‘önskemål var det avdunstar snabbt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s